EUROINS Romania, in parteneriat cu OTTO Broker, lanseaza un produs unic de asigurare de locuinta cu despagubire instant

Incepand cu luna Septembrie 2010, clientii EUROINS si OTTO Broker au la dispozitie un produs unic pe piata de asigurari din Romania - asigurarea de locuinta cu despagubire instant. Noul produs acopera si avarii cauzate de centrala termica, instalatia electrica sau instalatia de apa si raspunderea pentru inundatii sau alte stricaciuni provocate vecinilor. Asigurarea poate fi platita in maxim 4 rate egale sau integral pentru 1 an.
Pentru daunele de sub 1.000 lei, despagubirea se acorda in 5 zile de la constatare, iar daca asiguratul este din Bucuresti sau din judetul Ilfov, despagubirea se acorda instant.
"Stim ca promptitudinea in solutionarea daunelor este unul dintre principalele criterii care fac diferenta intre companiile de asigurari. Acest produs are rolul de a aduce romanii mai aproape de asigurarile de locuinte, care le sunt atat de utile in contextul evenimentelor din ultima perioada", declara Iulius Alin BUCSA, Director General al EUROINS Romania. "Produsul pe care tocmai l-am lansat este complet, modular si flexibil, adaptat cerintelor diversificate ale clientilor. Este o asigurare care protejeaza cu adevarat asiguratul, atat din punct de vedere al riscurilor asigurate, cat si prin despagubirea acordata instant", completeaza Directorul General al EUROINS.
EUROINS Romania si OTTO Broker ofera si o reducere de 5% clientilor care achizitioneaza o astfel de polita impreuna cu una de tip RCA.
Compania de asigurari Euroins Romania a fost fondata in anul 1994, functionand pana in 2007 sub numele de Asitrans, odata cu preluarea companiei in 2007 de catre Grupul Eurohold. OttoBroker este unul dintre cei mai importanti jucatori independenti de pe piata brokerajului de asigurari din Romania, fiind, de asemenea, cel mai mare operator de brokeraj de asigurari retail in centre comerciale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza aici.